Από την είσοδο στην έκταση των επτά στρεμμάτων του «Λιόπετρου», το φυσικό περιβάλλον κερδίζει τον επισκέπτη, ενώ όσο προχωρά, μαγεύεται από την θέα, έχοντας όλη την Αιγιάλεια και τον Κορινθιακό στα… πόδια του. Ένας πραγματικός πίνακας ζωγραφικής με τα χρώματα της φύσης και του γαλάζιου της θάλασσας στον ορίζοντα, θα αποτελέσει το φόντο της πιο όμορφης δεξίωσης.

Χώρος διαμορφωμένος με γκαζόν, ελιές, παρτέρια με λουλούδια, πετρόκτιστα μονοπάτια που φωτίζονται από κρεμαστά φαναράκια, χαρακτηρίζεται από την απλότητα και την ομορφιά, που μόνο η φύση μπορεί να προσδώσει σε ένα τοπίο. Το καλοκαίρι, κάτω από τον έναστρο ουρανό και τον χειμώνα στην φιλόξενη και λειτουργική αίθουσά του, το «Λιόπετρο» αποτελεί τον κατάλληλο χώρο που θα δημιουργήσει τις ωραιότερες αναμνήσεις από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

Η διάταξη των τραπεζιών στους χώρους του, δίνει πολλές δυνατότητες, αναλόγως με τον αριθμό των προσκεκλημένων. Μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις μέχρι και 250 ατόμων στο εσωτερικό του, ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας έως και 400 ατόμων σε δεξίωση καθήμενων, αποκλειστικά στο ύφος και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του ζευγαριού.

Οι ιδιοκτήτες έχουν διαμορφώσει το χώρο ώστε να είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πολλών ατόμων. Πλέον, είτε με κράτηση μέσω τηλεφώνου, είτε με επιτόπια παρουσία οι φίλοι του Λιόπετρου ξέρουν ότι υπάρχει διαθέσιμο τραπέζι οποιαδήποτε ώρα και στιγμή λειτουργίας του. Εν τέλει, μέσα από μια μακροχρόνια και δυναμική παρουσία στο χώρο του φαγητού ο συνδυασμός γεύσεων, χώρου και αισθητικής είναι αυτός που αρμόζει να απολαμβάνετε.

 ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

  • Εσωτερικός χώρος: Μία αίθουσα χωρητικότητας 250 ατόμων
  • Εξωτερικός χώρος: επίπεδος χώρος με γκαζόν και πλακόστρωτη βεράντα χωρητικότητας άνω των
    400 ατόμων

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Όλο το χρόνο

ΠΑΡΚΙΝΓΚ

  • Άνετο, για όλους τους καλεσμένους, με παρκαδόρους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  • Ναι, κατόπιν συνεννοήσεως.

HIGHLIGHT

  • Εξαιρετική κουζίνα με gourmet γεύσεις από την ελληνική κουζίνα.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

  • Εύκολη πρόσβαση, από ασφαλτοστρωμένη κύρια επαρχιακή οδό, χωρίς κίνηση.