ακολουθήσετε μια σχετικά εύκολη διαδρομή που ξεκινά από την οδό Κορίνθου, η οποία είναι μια από τις κυριότερες εισόδους της πόλης του Αιγίου από την Αθήνα. Προσοχή χρειάζεται μόνο στην περιοχή της Κουλούρας για να στρίψετε στο σωστό δρόμο. 

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε και να εκτυπώσετε έναν μικρό χάρτη με οδηγίες για το πως να έλθετε στο Λιόπετρο.

Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και αποθηκεύστε την στον υπλογιστή σας. Εκτυπωστε όσα αντίτυπα χρειάζεται για να τα δώσετε στους καλεσμένους σας.

Οδηγίες πρόσβασης:

Κινούμενοι επί της οδού Κορίνθου προς το Αίγιο θα συναντήσετε ταμπέλα που δείχνει "Προς Νοσοκομείο" και θα στρίψετε αριστερά (λίγο πριν τα Carrefour). Εισέρχεστε στην οδό Αγ. Κυριακής (είναι το εκκλησάκι στο δεξί σας χέρι ανάμεσα στα δέντρα αμέσως μόλις στρίψετε) και εν συνεχεία στα 100 μέτρα από αυτό (στην πλατεία) στρίβετε δεξιά και συνεχίζετε στην ανηφόρα που είναι στο δεξί σας χέρι. Στο τέλος της ανηφόρας είναι η περιοχή της Κουλούρας και ο ναός της Υπαπαντής. Κινείστε στα δεξιά του ναού (οδός Δαφνών) και στο Stop στη γωνία του προαυλίου της εκκλησίας στρίβετε αριστερά προς την Ιερά Μονή Ταξιαρχών. Συνεχίζετε όλο ευθεία περνώντας κάτω από τη γέφυρα της Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών. Στα 2-3 χιλιόμετρα (λίγο μετά το βενζινάδικο της περιοχής) υπάρχει διασταύρωση όπου θα στρίψετε δεξιά (προς Κουνινά). Τώρα βρίσκεστε στην περιοχή του οικισμού της Φωνησκαριάς. Ακολουθώντας το δρόμο σε περίπου 5 λεπτά θα δείτε στο αριστερό σας χέρι την ταμπέλα που λέει "Λιόπετρο".

Καλώς ήλθατε!